Van Veen Schilderwerken, méér dan alleen een schilder! 

Binnenschilderwerk

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, het binnenschilderwerk van uw woning verdiend een opknapbeurt. U wilt simpelweg uw interieur een verfrissende uitstraling geven, of er treden signalen op die aangeven dat uw binnenschilderwerk aan vervanging toe is. Van Veen Schilders geeft graag uitvoering aan uw wensen.

Binnenschilderwerkzaamheden

Van Veen Schilders is rijk aan ervaring en beschikt over de benodigde kennis en gereedschappen om uw binnenschilderwerk weer te laten uitblinken. Uw huis zal door het vernieuwde binnenschilderwerk in waarde en aanzien stijgen. Van Veen Schilders neemt graag uw wanden, plafonds, kozijnen en deuren onderhanden.

Van Veen Schilders is uw betrouwbare vakman en deskundig specialist!

Contact

De Vlashoven 50
2211 WP Noordwijkerhout
T 0252 864 163
M 06-46 959 771
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijblijvend een offerte of advies nodig?

Gebruik ons online formulier of bel ons tijdens kantoortijden.

Waarom Van Veen Schilders?

Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis is Van Veen Schilders in staat uitvoering te geven aan uw specifieke ideeën. Van Veen Schilders gaat met zorgvuldigheid en precisie te werk en zal met het vakkundige onderhoud van uw binnenschilderwerk de levensduur van uw woning bevorderen. Van Veen Schilders behandelt uw huis alsof het van hen is en begrijpt uw kritische kijk op hun werk.

Bent u benieuwd wat Van Veen Schilderwerken voor u kan betekenen op dit gebied neem gerust contact met ons op.

T 0252 864 163 - M 06-46 959 771

Websitebeheer www.mchl.nl